Blogkermis

Wat is Blogkermis?

Woordenboek Publicatie Blogkermis op 28 augustus 2021

Blogkermis


Blogkermis.be een niet bestaande blogkermis website
Blogkermis.be: website waar vroeger veel blogkermissen werden geplaatst.

Een organisator van een blogkermis neemt de taak op zich om artikels van andere bloggers over een specifiek onderwerp te verzamelen gedurende een korte periode. Op deze manier ondersteunt de organisator de bloggers door deze artikelen te delen, aan de andere kant levert dit ook weer bezoekers voor de website van de organisator.

Na een korte inzendperiode selecteert de organisator de beste artikelen uit alle inzendingen. De links worden verzameld in een blogposting.

De meeste bloggers weten dat het posten van kwaliteitsvolle informatie de reden is waarom zij bepaalde bezoekers trekken. Ze winnen hiermee het vertrouwen van hun bestaande lezers, maar de bloggers vinden het moeilijk om nieuwe bezoekers te trekken. Iedereen die een blog heeft kan dankzij de blogkermis van een andere blogger, zijn/haar blog in de kijker plaatsen.

Synoniemen, volkstaal en eufenismen

Engelse vlag Blogcarnival


          

Thema's:

Gerelateerde websites

Externe linkBeschrijvingTaal
Blogkermis.be: Jouw blog in de kijker Alle bloggers verzamelen zich op Blogkermis.be. En hoewel de naam anders doet suggereren, heeft dit heeft niks met botsauto’s en suikerspinnen te maken. Blogkermis.be is namelijk hét platform om je eigen blog in de kijker te zetten bij het grote publiek. Initiatiefnemer Bert Meert legt uit hoe dit precies werkt. Nederlandse vlag