Closure recommendation

Wat is Closure recommendation?

Woordenboek Publicatie Closure recommendation op 17 mei 2021

Closure recommendation


PRINCE2 Closing a Project

Een aanbeveling, voorbereid door de Project Manager om de Project Board te laten weten dat het project kan worden afgesloten. De Project Board kan de aanbeveling omzetten tot een aankondiging van projectafsluiting, die verzonden kan worden.

Synoniemen, volkstaal en eufenismen

Nederlandse vlag Aanbeveling tot afsluiting


          

Woordenlijst:

Closure notification
Kennisgeving van de Project Board om alle stakeholders en locaties waar het werk plaatsvindt te laten weten dat de projectresources ontbonden kunnen worden en ondersteunende diensten, zoals ruimte, materiaal en toegang, kunnen worden opgeheven. De aankondiging moet een afsluitingsdatum vermelden tot wanneer kosten ten laste van het project kunnen worden gebracht.
PRINCE2
Projects In Controlled Environments 2 is een projectmanagementmethode die algemeen toepasbaar is op alle typen projecten. De methode is gebaseerd op praktijkervaringen met verschillende projectmanagementmethoden en praktijkvoorbeelden. Op basis hiervan heeft het Office of Government Commerce (OGC) een proces georiënteerde methode ontwikkeld, die door iedereen kan worden gebruikt.  OGC maakt deel uit van de Britse […]