Milestone

Wat is Milestone?

Woordenboek Publicatie Milestone op 20 mei 2021

Milestone


PRINCE2 Milestone Timeline

Een belangrijke gebeurtenis in de tijdsplanning van een plan, zoals de afronding van belangrijke Work Packages, een technische fase of een managementfase.

Synoniemen, volkstaal en eufenismen

Nederlandse vlag Mijlpaal


          

Woordenlijst:

Baseline management product
Een type management product dat aspecten van het project definieert. Na goedkeuring is de baseline management product onderworpen aan wijzigingsbeheer.
Management Product
Een product voor het managen van het project en dat noodzakelijk is voor het handhaven van kwaliteit. De managementproducten blijven gelijk, ongeacht het project en kunnen conform beschrijving of met eventuele aanpassingen voor alle projecten worden gebruikt. Soorten managementproducten: Baselines Records Rapporten Bijvoorbeeld onderdelen: Highlight Report End Stage Report Project Initiation Document Risk Log Stage […]
Management Stage
Het onderdeel van een project dat de Project Manager op ieder willekeurig moment zal managen namens de Project Board. Aan het einde van het stage gaat de Project Board beoordelen: De gemaakte voortgang De status van het Project Plan De Business Case De risico’s De Project Board zal aan de hand van de beoordeling besluiten […]
Checkpoint
Periodieke bespreking van de voortgang op teamniveau. De meest gangbare vorm van deze bespreking is een vergadering of werkoverleg.