Red Hat

Wat is Red Hat?

Woordenboek Publicatie Red Hat op 03 februari 2021

Red Hat


hat red

Red Hat hackers zijn de burgerwachten van de hackerwereld. De Red Hat hackers zijn net als White Hat hackers bezig om Black Hat hackers te stoppen. In tegenstelling tot de White Hat hackers, rapporteren ze niet de kwaadaardige hackers niet.

Zij gaan juist de hackers aanvallen met de middelen die zij tot hun beschikking hebben:

  • Uploaden van virussen op de computer(s) van de aanvaller
  • DOS-aanval
  • Hacken computer(s) black hat hacker en deze van binnenuit te vernietigen

Red Hats maken gebruik van diverse agressieve methoden om de crackers te stoppen. Bedrijven zullen over het algemeen geen last hebben van Red Hats.

Red Hat hackers zijn te vergelijken als de hoofdrolspeler in de “Death Wish”-films. Ze stoppen de criminelen, maar maken daarbij gebruik van middelen die juridisch niet mogen.


          

Thema's:

Gerelateerde blogs:

6 Hoeden en een script kiddie

In de zogenaamde Spaghetti Westerns kun je aan de hoeden zien welke cowboys goed zijn en welke cowboys slecht zijn. Een kwaadaardige cowboy zal altijd een zwarte hoed dragen, terwijl de helden altijd witte hoeden hebben. Helaas werkt dit niet zo in de werkelijkheid. Hackers, crackers en script kiddies zullen over het algemeen geen hoeden […]

Gepubliceerd op 03 februari 2021 onder categorie Security

Verder lezen...

Woordenboeken:

Gerelateerde websites

Externe linkBeschrijvingTaal
7 Types Of Hackers You Should Know About In Hacking world there good and bad guys with different personality and hackers types vary by their agenda, methodologies and skill practice Engelse vlag